Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Zilahi Amália bemutatkozása

2009.09.27
Bemutatkozás
 
 
 1987. április 24-én születtem Kolozsváron. 1990-be szüleim elhatározták, hogy Magyarországra költözünk, ezért mindent hátra hagyva velem és a nővéremmel átléptük a határt és új életet kezdtünk. Elegük volt a Román kormány embertelen bánásmódjából, amellyel az Erdélyben élő magyarságot ellehetetlenítették.
 Két testvérem van, egy nővérem és egy öcsém. A nővérem ápolónőként dolgozik egy városi kórházban. Az öcsém jelenleg tanul.  

 Szüleimről röviden: édesapám a szakmájában egy vállalkozás keretein belül dolgozik, édesanyám alkalmazottként egy közüzemben tevékenykedik.  Az érettségi bizonyítványomat Egészségügyi szakosított középiskolában szereztem meg. Elvégeztem a vendéglátóipari technikumot is. Hajmáskéren élek, egy vendéglátó ipari egység alkalmazottjaként dolgozom.

 

Ekkor ébredtem rá arra, hogy mit is szeretnék igazán!

 

 

 Célom kettős, egyrészről szeretném, hogy vállalkozó legyek és egy nemzeti radikális színezetű, hangulatú éttermet hozzak létre, ami Magyarországon jelenleg alacsony számban található. Másrészről szeretném Hazámat és nemzetemet szolgálni.

 2008  októberében édesapám alapító tagja lett a Jobbik Magyarországért Mozgalom újjáalakuló veszprémi alapszervezetének. Ekkor figyeltem fel a pártra és kitűzött céljaira.

  Morvai Krisztina előadásának meghallgatása után késztetést éreztem arra, hogy édesapámat és az ő által képviselt feladatokat, célokat tevékenységemmel én is segítsem. 2009. február 21-én 4 taggal megalakult a hajmáskéri helyi szervezet. Munkánknak köszönhetően 2009 szeptemberére  ez a létszám 10 főre emelkedett. 2009 szeptember eleji megyei választmányon az a megtiszteltetés ért, hogy a delegált tagok egyöntetű szavazata alapján a Veszprém megyei Ifjúsági Tagozat koordinátora lettem. A feladatot elfogadtam és megpróbálom legjobb tudásom szerint az elvárásoknak megfelelően teljesíteni.  

 

Ehhez kérem a Ti és az Önök segítségét.

 

 
  Az Ifjúsági Tagozat fő célja a fiatalság minél nagyobb körű bevonása a valódi nemzeti oldal munkájába, hiszen a jövő rajtunk áll vagy bukik!
Úgy érzem, hogy a fiatalság nagy része nem kellően motivált a magyar politikai életben. Ehhez szeretnénk lehetőséget biztosítani és segítséget nyújtani.
Szeretnénk egy barátságos, jó hangulatú, elfogulatlan, előítéletektől mentes mozgalmat létrehozni, irányítani. Az ifjúsági mozgalom fő céljai közé tartozik:
 
-         Fiatalságot érintő problémák elleni fellépés (oktatás, drog stb.)
-         Előadások szervezése (történelem, gazdaság stb.)
-         Ifjúsági táborok szervezése
-         Propagandamunka
-         Határon túli magyarság támogatása (karitatív tevékenység)
 
-         Magyar nyelv ápolása
-         Kirándulások, családi programok szervezése
 
Ehhez kapcsolódóan további ötleteket, elképzeléseket várunk!
Céljaink sikeres megvalósításához várom jelentkezéseteket, ötleteiteket, bízva mindannyiunk munkájának eredményességében.
 
 
Tisztelettel: Zilahi Amália
Ifjúsági Tagozat megyei koordinátora
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Cialis 5 Mg Comprime Pellicule Boete De 28 Matexcupt

(Matexcupt, 2018.06.22 23:24)

Cephalexin Monohydrate Shelf Life Ou Acheter Du Vrai Kamagra <a href=http://cialiviag.com>online cialis</a> Buy Kamagra Online With Paypal

ötletek

(Révész Ágoston, 2009.10.06 22:03)

Magyar történelemről,és a magyar gazdaság történetéről illetve szerkezetéről valóban érdemes lenne 3 hetente előadásokat tartani valamelyik művelődési házban. Ezeken a részvétel persze ingyenes kéne, hogy legyen mindenkinek.

Például jó téme lehetne, hogy:

"Miért kötött Etelközben vérszerződést a 7 törzs illetve a 7 vezér?

"A pogány magyarságból, miért csinált keresztény királyságot Géza fejedelem?"

"II.András miért vezette be az Aranybullát 1222-ben?"

UI: Tessék a Honfoglalást és az Árpád-házi királyokat tanulmányozni, mert ott van a magyar nemzet kultúrája őszintén kifejezve.

UUI: Persze a kurucokról, az aradi vértanukról és Teleki Pálról sem szabad megfeledkezni!!